Welke informatie moet er minimaal op mijn website staan

Welke informatie moet er minimaal op mijn website staan

Welke informatie moet er minimaal op mijn website staan

DE BASIS

Sommige informatie moet sowieso op je website staan

Dus heb je een website voor je eigen bedrijf en probeer je jouw of jullie diensten of producten te verkopen? Mis deze punten dan niet!

p.s. Wist je dat iedereen op elke website wettelijk verplicht wordt om contact- en identificatie-informatie te publiceren?

Ja, op alle websites die online staan!

Voor elke commerciële website geldt een informatieverplichting. Onderneem je online activiteiten, dan kun je er vanuit gaan dat je wettelijk verplicht bent om de volgende informatie te vermelden.

In de wet staat: ‘degene die een dienst van de informatiemaatschappij verleent’ extra informatie moet geven. Je valt onder deze regels zodra je via je website, online, een economische activiteit onderneemt. Daarbij kan het gaan om een webwinkel, een stichting, een vereniging maar ook voor het aanbieden van informatie, zelfs als het gratis is!

Wat op elke website moet staan

Vermeld de volgende zaken verplicht:

De naam van het bedrijf die de dienst verleent;
Het adres van de vestiging;
Gegevens waarbij klanten snel, rechtstreeks en effectief contact met je kunnen opnemen. Hierbij moet je in elk geval een e-mail adres opgeven en nog een tweede vorm van communicatie, zoals een telefoonnummer of online vragenformulier. Alleen een 06-nummer is dus niet genoeg;
De vermelding waar je bent ingeschreven en je KvK-nummer;
Als je BTW activiteiten uitvoert: je BTW-nummer;
Met deze gegevens kunnen je klanten en leveranciers gemakkelijk contact met je opnemen of navraag doen over jouw bedrijf om zo te bepalen of ze met je in zee willen gaan. Je moet deze contactinformatie dan ook permanent aanbieden op je website; bijvoorbeeld onderaan de pagina of in een aparte ‘Contact’ pagina.

Er is aanvullende regelgeving voor mensen of bedrijven die een geregelementeerd beroep uitoefenen (zoals arts of advocaat) en voor online activiteiten waar een vergunning voor verleend moet worden. Neem daarvoor contact op met ons.

ClicksFactory helpt met informatie op je website

ClicksFactory helpt met informatie op je website, neem snel contact op

Er is meer:

Ook zijn er regels opgenomen in de wet voor website-eigenaren die:

Algemene voorwaarden gebruiken, cookies hanteren, online verkopen en online adverteren

DE INFORMATIE

– Wie zijn wij?
– Wat doen wij?
– Waarom doen we wat we doen?
– Hoe doen we wat we doen?
– Waarom een klant bij ons wil afnemen
– Waar willen wij om bekend staan
– Social media is handig om te integreren om de betrokkenheid van je klanten te vergroten om ze al dan niet te targetten of retargetten voor marketing acties
– Testemonials, al dan niet in de vorm van een beoordelingswidget zoals van bijvoorbeeld Rate-m.com. Rate-m is in de basis een gratis review-tool die in te zetten is op vele manieren.Rate-m review tool
Het gebruik van een dergelijk platform kan een klant over de streep trekken om jouw / jullie diensten af te nemen.

Vraag erom bij ClicksFactory.nl

Met vriendelijke groet,

ClicksFactory.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *