Webdesign
13 mei 2016

Webdesign

Website bouwen: zelf doen of laten doen?

Je wilt een website gaan bouwen.

Of laat je het webdesign liever geheel aan ons over?

Helemaal zelf en zonder ondersteuning een website bouwen is voor veel mensen lastig en erg tijdrovend. Daarom heeft ClicksFactory een tussenweg gemaakt! Wij helpen je op weg, staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Maar jij maakt zelf de website. Wij leveren know-how, jij schrijft zelf alle teksten en vult de pagina's van jouw website. Jij kent jouw bedrijf tenslotte het beste!

Maar misschien vind je het juist zonde om jouw kostbare tijd te besteden aan het maken van een website, terwijl er mensen zijn die precies weten hoe dat moet? Ook dan kan je natuurlijk bij ClicksFactory terecht: wij maken jouw website. Wij zullen actief met je meedenken en onze ervaring gebruiken om jouw website zo goed en zo mooi mogelijk te maken. Natuurlijk zullen we tegelijk alvast rekening houden met de SEO, dat scheelt jou achteraf weer tijd en dus geld!

De keuze is aan jou!

Persoonlijk advies of meer weten over alle mogelijkheden? Neem contact op!

 

Basis website

Wilt je zelf jouw website maken? Kies voor onze basis website!

ClicksFactory zorgt er dan voor dat er een website aangemaakt wordt, we zullen het door jou gewenste template klaarzetten en alvast de basis-instellingen in orde maken. Denk hierbij aan de eerste aanzet voor het menu, de pagina-indeling, de (achtergrond) kleur; jij "vult" zelf de website in. Jij schrijft de teksten, voegt beeldmateriaal toe, etc. Wij zullen de door jou gewenste mailadressen voor je aanmaken.

Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor vragen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Kant-en-klare website

Je wilt het bouwen van de website liever niet zelf doen? ClicksFactory maakt graag jouw webdesign! Voor een zeer scherpe prijs maken wij een complete en professionele website voor jou.

Kies voor onze  Kant-en-klare website.

ClicksFactory zal je ook uitgebreid uitleg geven over de "achterkant" van de website zodat je ook zelf in staat zult zijn om (kleine) aanpassingen te doen. Dit stelt jou ook in staat om zelf berichten te plaatsen op jouw website. Maar wellicht wil je dit liever ook uitbesteden? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je speciale wensen, wil je speciale features? Dan kunnen wij dat tegen meerprijs uiteraard ook voor je verzorgen.

Webshop - WooCommerce

Je wilt een attractieve webshop gaan bouwen, maar er niet te veel geld aan uitgeven? Dan bieden wij je een hele interessante oplossing!

ClicksFactory maakt voor jou een WordPress website en zorgt dat je in WooCommerce een prachtige webshop kunt gaan bouwen. Wij zorgen er voor dat de website klaar staat, dat de template geïnstalleerd is en dat WooCommerce geïnstalleerd is. In overleg met jou maken we ook al de basis voor je in orde: menu-instellingen, kleuren, achtergrondkleur, eventueel logo, pagina's aanmaken.

Je kunt dan direct aan de slag om de pagina's te gaan vullen met informatie over jouw bedrijf of organisatie en je kunt jouw spullen "in de winkel gaan zetten"!

Voor slechts € 500 zorgen wij dat alles klaar staat en dat jij aan de slag kunt!

Heb je al een naam voor jouw webshop bedacht? Kijk snel of deze naam nog beschikbaar is en leg deze gelijk vast!

Webshop - Magento

Heb je heel veel verschillende artikelen (meer dan 10.000) die je wilt gaan verkopen, dan is een WooCommerce webshop niet voldoende. Een Magento webshop is dan de oplossing!
Natuurlijk kan ClicksFactory ook dat voor je regelen!

Let er wel op dat Magento-webshop zo veel mogelijkheden biedt dat het over het algemeen niet als heel gemakkelijk in gebruik ervaren wordt. Maar ClicksFactory kan je helpen! Wij zullen alles zo in orde maken dat je zelf de artikelen in je winkel kunt gaan plaatsen.

Heb je al goede productfoto's? Deze productfoto's zijn voor jouw (potentiële) klanten de eerste indruk van jouw bedrijf. Zorg dus dat ze goed zijn! Voor advies en tips kan je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.

Laat de kopers maar komen!

Is jouw domeinnaam nog vrij?

Meerwerk, speciale wensen?

Misschien heb je wel speciale wensen, bijzondere toevoegingen aan jouw website. Voor ClicksFactory geen enkel probleem om speciaal voor jou iets te bouwen, te programmeren of toe te voegen.

Voor de zeer scherpe prijs van slechts € 70 per uur zullen wij speciaal voor jou iets gaan maken. Natuurlijk zullen we van tevoren met je bespreken wat jij wilt en ook een goede schatting van de kosten maken en daar duidelijke afspraken met je over maken. Op die manier zul je nooit achteraf voor onaangename verrassingen komen te staan.

Wil je meer informatie over al onze mogelijkheden voor webdesign, neem dan vrijblijvend contact met ons op!