Visie bij ClicksFactory

Visie bij ClicksFactory

Visie bij ClicksFactory

We hebben een sterke visie nodig om klanten te laten weten wat wij voor hun willen doen. Wat wij voor hun kunnen betekenen. De belangrijkste vraag daarbij is: ‘Waarom zouden mensen zich met ons willen identificeren?’

Wat willen we doen voor onze klanten:

ClicksFactory host wordpress websites voor professionele gebruikers. Deze klanten maken gebruik van privacygevoelige data zoals adresgegevens en betalingsgegevens voor een webshop. Deze beschermen we.

We willen helpen bij het opzetten van een gedegen online marketing strategie.

Welke meerwaarde leveren wij boven andere webdesigners/hosts?

Naast webdesign leveren we ook hosting met email-server en domeinnaamregistratie zodat je voor alle belangrijke zaken bij ons terecht kan. We willen onze klanten ontzorgen door bijvoorbeeld updates automatisch te installeren. We bieden ook een overzichtelijke omgeving aan waarin de klant zijn/haar doelen kan realiseren dit past goed binnen onze visie.

Klanten staan niet centraal bij ons. Wij zorgen voor een persoonlijke uitstraling. Bedrijven doen geen zaken met bedrijven.. Mensen doen zaken met mensen.

KLANTEN staan bij ons niet centraal, MENSEN wel!

Wij maken je website eenvoudig te gebruiken, we maken gebruik van de meest moderne hostingsoftware, en we maken je website vooral persoonlijk.

Echt contact

Mensen binden door echt contact, dat is wat we willen. Wil je gebruikmaken van geavanceerde contactmogelijkheden, slimme formulieren en een link om direct te bellen? Neem snel contact met ons op. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven ernaar dat mensen weer meer met elkaar in contact komen. Bij fysiek contact en het schudden van een hand is er zo veel meer mogelijk. Zo willen wij streven om mensen in beweging te zetten om bij jouw bedrijf langs te komen.

Wie zijn onze klanten? Iedereen die zich of zijn/haar bedrijf of vereniging op het internet wil profileren op een menselijke manier. 

Een serieuze ondernemer van deze tijd snijdt zich diep in de vingers door achter te blijven op het gebied van online marketing en online sales.

Wij verzorgen:

  • Webdesign
  • Hosting
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
  • Logo-ontwerp
  • Bestickering en reclameborden
  • Folders- flyerontwerp
  • Online marketing strategie sessies
  • 3D ontwerpen

Motivatie voor het opzetten van ClicksFactory

Ik heb als ondernemer gebruik gemaak van vele (goedkopere en duurdere) hostingproviders en ben vaak gewisseld van host omdat ze niet gemakkelijk meewerkten aan het personaliseren van mijn hostingomgeving. Ik heb 1 ding geleerd:

Betaal je weinig, dan krijg je ook weinig..

Ik ben overtuigd dat het beter kan! Meer service, meer uitleg en actieve service.

Ik heb dit bedrijf opgezet om een mooi schaalbaar bedrijf te kunnen zien uitgroeien tot een volwassen bedrijf in deze moeilijke tijd met veel concurrentie. Er zit voor mij een grote uitdaging in die ik graag aan wil gaan in deze snel veranderende groeimarkt. Ik ervaar de behoefte om meer te doen voor onze klanten voor minder. We zetten een nieuwe standaard met een belangrijk accent op beveiliging.

100 mensen, 100 meningen

Wij werken samen om een mooi product weg te zetten. Wat wij nodig hebben om een mooi product af te leveren is iemand of een gelijkgestemd team die door het bedrijf verantwoordelijk gesteld wordt voor het design en de uitvoering van de klus zodat wij 1 aanspreekpunt hebben. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van onze taak.

Onze elevatorpitch:

We willen websites persoonlijker maken, bedrijven doen geen zaken met bedrijven. Bij ClicksFactory doen mensen zaken met mensen. Hiervoor ontwerpen wij logo’s maken wij websites en hosten websites. Door zoekmachineoptimalisatie en marketingstrategie zorgen wij voor succes voor onze klanten.

Welkom bij ClicksFactory.nl

Business Developer Willemjan Daas

Willemjan Daas | Director Business Development |

Leg direct uw domeinnaam vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *