Social media
13 mei 2016

Social media

Welke social media kan ik inzetten?

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende social media op internet te vinden. De verschillende social media platforms worden gebruikt door verschillende (doel)groepen.

Welke media worden gebruikt door jouw doelgroep? Facebook, Instagram, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest, You tube, nieuwsbrieven...?
Welke social media sluiten het best aan bij jouw organisatie en werkzaamheden?

Allerlei zaken om goed over na te denken voordat je begint!

Communiceren met jouw (potentiële) klanten kan heel zinvol zijn, maar dan moet het natuurlijk wel op het juiste platform en op de juiste manier gebeuren!
ClicksFactory adviseert je graag en helpt je ook bij het opzetten van jouw social media en/of bijbehorende reclamecampagnes.
Actief aanwezig zijn op verschillende platforms genereert ook een hogere ranking bij de zoekmachines, dus goed voor jouw zoekmachineoptimalisatie (SEO)!

Neem contact met ons op voor advies over het inzetten van social media voor jouw organisatie.

ClicksFactory kan je helpen met het aanmaken van verschillende accounts, maar ook bij het beheren van de accounts en het versturen van nieuwsbrieven.
Maar ook adviseren over het integreren van de verschillende media platforms op jouw website. Hoe kan jij jouw doelgroep het beste bereiken?

social media icons

Social media instructie

Je wilt zelf alle social media voor jouw organisatie gaan opzetten en bijhouden... maar waar moet je beginnen? Wat is er allemaal mogelijk?

ClicksFactory maakt jou wegwijs op alle verschillende social media platforms en legt je uit en laat zien hoe je een account aanmaakt, hoe je dat kan bijhouden (hoe plaats je een bericht) en legt aan je uit hoe u een reclamecampagne kan opzetten via deze platforms.

Wij geven je de aanzet en je kunt vervolgens zelf aan de slag! Natuurlijk zullen wij klaar blijven staan om jouw vragen te beantwoorden.

Voor € 60 per uur komen we bij jouw organisatie deze uitleg geven.

Social media ondersteuning

Je vindt het wel belangrijk dat jouw organisatie aanwezig is op verschillende social media platforms, maar je wilt hier zelf (bijna) geen tijd voor vrijmaken?  Inmiddels weet jij als ondernemer dat het belangrijk is om op verschillende platforms te communiceren met jouw (potentiële) klanten, maar waar moet je beginnen, hoe moet je het gaan aanpakken?
ClicksFactory kan dit voor jou gaan uitvoeren.

Voor een bedrag van € 25 per maand zullen wij op een aantal social media platforms jouw berichten plaatsen. Ook zullen we voor jou advertenties plaatsen op social media platforms, uiteraard alleen na overleg. Wij adviseren je en denken met je mee.

Kies je voor deze optie dan profiteert je wel van de voordelen om op social media aanwezig te zijn als organisatie, maar het kost jou geen tijd!

Meer informatie?

Wil je meer weten over social media en hoe ClicksFactory jou van dienst kan zijn? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.