SEO
13 mei 2016

SEO

Alleen een mooie website is niet voldoende...

Natuurlijk is een mooie website een goede eerste stap, maar dan moet jouw site nog gevonden worden! Zorg dus dat de SEO op orde is.

Wil je meer clicks op jouw website, dan is het verstandig om een zoekmachine-optimalisatie uit te voeren. Dit wordt ook "search engine optimization" (SEO) genoemd. Het doel is om meer clicks te genereren, jouw site moet gevonden worden via Google, Bing en andere zoekmachines.
Maar wat vinden deze zoekmachines belangrijk? Waar ranken ze de websites op?

ClicksFactory kan je op verschillende manieren helpen jouw website te optimaliseren voor de zoekmachines, afhankelijk van wat je zelf wilt doen

 

seo omhoog

SEO laten uitvoeren door ClicksFactory

Natuurlijk kunnen wij de SEO geheel voor je uitvoeren en bijhouden, je hoeft dan zelf niets te doen. We rekenen dan een bedrag per maand: € 35.

ClicksFactory ontzorgt jou dan volledig op het gebied van SEO en blijft jouw website onderhouden, zodat deze ook geoptimaliseerd blijft.

 

Eenmalig SEO opzetten

Je kunt er ook voor kiezen om eenmalig de SEO op te laten zetten door ClicksFactory en vervolgens zelf jouw website onderhouden.

In dit geval zullen we een eenmalig bedrag van € 150 rekenen.

SEO instructie

Bent je bereid tijd te investeren in het zelf bijhouden van jouw website, dan kan je het natuurlijk ook zelf doen!

Maar weet je nog niet precies wat je moet doen om jouw website te optimaliseren, dan komen wij je dat graag uitleggen.

Voor deze SEO instructie rekenen we een bedrag van € 70 per uur.

Wij zullen je tijdens de instructie aan de hand van jouw eigen website uitleggen welke stappen je het beste kunt nemen om jouw website te optimaliseren zodat je voor Google goed vindbaar bent en zult blijven. Wat vindt Google belangrijk? We leggen het je graag uit!

Vragen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We geven je graag een toelichting!