Kennismaken met ClicksFactory
13 mei 2016

Kennismaken met ClicksFactory

Even voorstellen

Wat leuk dat je kennis met ons wilt maken! ClicksFactory vindt persoonlijk contact erg belangrijk om je van goed en gedegen advies te kunnen voorzien. Neem gerust contact met ons op voor (nog) meer informatie!

Voorstellen partners van ClicksFactoryClicksFactory is opgericht door Willemjan Daas in april 2016. Een nog jong bedrijf dus!

Omdat zij van mening zijn dat het op het internet uiteindelijk gaat om de “clicks” op uw website is gekozen voor de naam “ClicksFactory“. Het doel van ClicksFactory is dan ook om het aantal clicks op jouw website te vergroten!

Omdat je natuurlijk wilt dat degenen die op jouw website klikken ook actie ondernemen op jouw website is het ook van groot belang dat jouw website er goed uitziet! Daar zorgt ClicksFactory voor: webdesign, hosting & SEO.

ClicksFactory stelt zich graag aan je voor!

 

Willemjan Daas

Mijn naam is Willemjan Daas, webdesigner

Uit een voorliefde voor computers en techniek ben ik al vanaf mijn prille jeugd bezig met met grafisch design. Ik ben dol op puzzelen met code en met ontwerpen van logo’s, posters, printmateriaal en gevelvormgeving, video en 3d animaties.

Ik geef graag een gezicht aan uw bedrijf!

Vandaar dat het me leuk leek om een webdesign & hosting bedrijf op te zetten. Vanaf dag 1 groeien we langzaam uit tot een mooi en jong bedrijf met de ogen gericht op de toekomst. Ik onderscheid me door mijn persoonlijke benadering en een enorm probleemoplossend vermogen.