Overstappen naar een andere host, hoe doe je dat?

Overstappen naar een andere host, hoe doe je dat?

Overstappen

Heb je behoefte aan meer ondersteuning en wat hulp? Dan kan je erg eenvoudig overstappen naar een andere host, ClicksFactory helpt!

Of heb je problemen met je webbouwer of host (website hostingprovider) omdat ze bijvoorbeeld bepaalde poorten niet willen gebruiken waardoor bepaalde programma's niet werken. Of het al dan niet gebruiken van 'crons' (geautomatiseerde handelingen), Ajax-ondersteuning of java-programma's.

Neem dan de tijd om eens met ons te komen praten. Bij ClicksFactory is alles mogelijk! Is je website op een bepaalde manier te zwaar of belastend, dan is het altijd mogelijk om oplossingen te zoeken.

Door eenvoudig een verzoek tot verhuizen van je domeinnaam naar ClicksFactory-servers te versturen krijg je een mail ter verificatie om de verhuizing in gang te zetten.
Van te voren moet ClicksFactory de ruimte krijgen om de email te synchroniseren van de oude webhost en vervolgens kopieer ik de database en de website. Deze sluit ik op elkaar aan in de nieuwe situatie bij ons op de server. Vervolgens zorg ik dat de DNS naar onze servers wordt doorverwezen. Dit proces duurt totaal ongeveer 1 dag.

Als klant hoef je dus bijna niets te doen, het is erg eenvoudig. ClicksFactory regelt het overstappen voor je.
Goede service gegarandeerd. Neem contact met ons op, we helpen je graag. Welkom bij ClicksFactory!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *