Aanvullende diensten
13 mei 2016

Aanvullende diensten

Complete ontzorging door ClicksFactory!

ClicksFactory wil jou als ondernemer graag volledig ontzorgen op het gebied van internet en (online)marketing. Daarom bieden we je nog een aantal extra diensten aan!

Op deze manier kan je al jouw online-diensten en marketing onderbrengen bij 1 aanbieder, 1 aanspreekpunt, 1 factuur. Duidelijk en overzichtelijk!

 

ontzorging door ClicksFactory

Teksten schrijven

ClicksFactory zorgt voor professioneel geschreven teksten voor op jouw website of voor folders/flyers. Inclusief de opmaak!

Het schrijven van teksten is een vak apart. Hoe communiceer jij het best met jouw doelgroep? Welke toon en schrijfstijl past het best?

ClicksFactory werkt nauw samen met professionele tekstschrijvers die jou kunnen helpen bij het schrijven van goede teksten voor op jouw website.
Maar deze goede teksten zijn ook van belang voor de folders en flyers die je laat maken, ook daarbij kunnen onze tekstschrijvers jou helpen.

Voor slechts € 80 per uur worden deze teksten geschreven.

Communiceer op de juiste manier met jouw doelgroep!

Logo design

Zorg voor herkenbaarheid met een goed logo, laat een professioneel logo ontwerpen!

Mooi voor op jouw website, maar natuurlijk voor de huisstijl en ook voor alle andere uitingen van jouw bedrijfsnaam.

Voor € 120 zullen we een prachtig logo, geheel naar jouw wensen, maken door een van onze designers.

Productfotografie / fotografie

Professionele foto’s zijn van zeer groot belang op jouw website of webshop.

Als je een webshop gaat maken is het zeer belangrijk dat de foto's van jouw artikelen helder en duidelijk zijn. Ze moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ook een goed beeld van de werkelijkheid geven en overeenkomen met de uitstraling van jouw bedrijf. Laat jouw foto's daarom maken door een productfotograaf!

Bent jij het gezicht van jouw organisatie, dan mag een foto van jou niet ontbreken op jouw website. Deze foto moet er dan natuurlijk ook wel goed en professioneel uit zien. Maak daarom gebruik van de diensten van een fotograaf.

Voor € 60 per uur worden er foto's gemaakt van jou, jouw organisatie of jouw artikelen. De foto's zullen (bewerkt) digitaal worden aangeleverd.

Ontwerp huisstijl, drukwerk, bestickering of relatiegeschenken

ClicksFactory zal jou ontzorgen, jij kunt je concentreren op het ondernemen!

Samen met onze tekstschrijvers, fotograaf en ontwerpers kunnen we vele aanvullende diensten leveren.
Dat kan het ontwerpen van jouw huisstijl zijn; het opstellen, ontwerpen en opmaken van uw drukwerk; de bestickering ontwerpen en bestellen voor jouw wagenpark of de ramen in jouw fysieke winkel; of het leveren van passende geschenken voor uw relaties of werknemers!

 

 

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met ClicksFactory, wij staan voor je klaar!