Hostingpakketten
24 december 2015

Hostingpakketten

Standaard hostingpakketten van ClicksFactory.nl

Welke hosting heb je nodig om jouw website goed te laten draaien? Wil je de meest optimale beveiliging of is een “gewone” server voldoende?

ClicksFactory biedt verschillende hostingpakketten aan. Heb je behoefte aan veel ondersteuning, of doe je het liever allemaal zelf?
Kies het hostingpakket dat bij je past! Wil je met ons overleggen welk pakket het beste past bij jou, neem dan contact met ons op!

Onze hostingpakketten zijn compleet, we rekenen geen extra kosten voor bijvoorbeeld mailadressen. Natuurlijk kan je meer dan voldoende ruimte gebruiken op onze servers om jouw website(s) uitstekend te laten draaien.

Overzicht van de hostingpakketten van ClicksFactory:

Basis hosting(lite) Basis hosting + Managed hosting Dedicated hosting
€6,-

per maand

€9,-

per maand

€35,-

per maand

€200,-

per maand

Opzeggen of van abonnement wisselen is altijd mogelijk!

Basishosting (lite)

Kies je voor basishosting lite, dan hosten wij jouw website op een shared server en ontvangt je van ons licht technische ondersteuning.

Ook is ons basishosting-pakket inclusief het beheren van uw domeinnaam en natuurlijk inclusief e-mail, Opslag is verhoogd naar 2,5 Gb.

Dit hostingpakket voldoet prima als je een eenvoudige website wilt maken in WordPress.

ClicksFactory heeft spambewaking en staat voor je klaar bij vragen!

Natuurlijk kunnen we jouw bestaande website verhuizen naar onze servers, dan kan jij ook profiteren van onze service! Neem hiervoor contact met ons op.

De kosten voor dit pakket: € 6,- per maand.

Gelijk checken of jouw domeinnaam nog vrij is kan hier!

Basis hosting+

Heb je behoefte aan meer ondersteuning, ook dan staat ClicksFactory natuurlijk voor je klaar!

Kies voor ons hostingpakket basis hosting + en je ontvangt van ons ondersteuning en begeleiding, hosting op een shared server.

Wij zullen geen extra kosten rekenen voor bijvoorbeeld mailadressen.

Kies je voor de basis hosting +, dan zullen we je op afstand bij eventuele problemen uitleggen hoe je deze op kunt lossen.We lossen je problemen niet zelf op, maar zijn bereid om te begeleiden.

Dit pakket kost € 9,- per maand.

Hierbij heb je 2 domeinnaamregistraties, email en desgewenst een PHP-uitbreiding van 256M ipv standaard 128M en 2X 2 postvakken van 500Mb en 2X 4Gb opslag!

Natuurlijk kunnen we jouw bestaande website verhuizen naar onze servers, dan kan jij ook profiteren van onze service!

Wil je met ons overleggen over het beste pakket voor jou, neem dan contact met ons op.

Managed hosting

Managed hosting, betekent hosting op een server met special reputatie, backups, website updates, inclusief SSL en een beveiligingspakket.

Ook bij dit pakket hoort ondersteuning door ClicksFactory en hierbij hosting tot 10 domeinnamen.

Voor € 35 per maand koopt u hosting, goede ondersteuning en beveiliging.

10Gb opslag, 10 domeinnamen en 50 postvakken.

Hecht je waarde aan een nog beter beveiligde website met ontzorging? Kies dan voor ons hostingpakket managed hosting Bij dit complete pakket ontvang je behalve (meer dan) voldoende ruimte en mailadressen, ook de benodigde ondersteuning en begeleiding.  Inclusief SSL en een beveiligingspakket.

Kijk snel of uw domeinnaam nog vrij is!

Voor deze managed hosting betaal je € 35 per maand.

Wil je meer informatie of advies, neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Natuurlijk kunnen we jouw bestaande website verhuizen naar onze servers, dan kan jij ook profiteren van onze service! Neem hiervoor contact met ons op.

Dedicated hosting

Wil je totale vrijheid voor het instellen van je eigen server? Wil je ongelimiteerd gebruik maken van resources? Wil je niets aan het toeval overlaten? kies dan voor onze dedicated hosting!

Wij zorgen voor hosting op een dedicated server en natuurlijk kunt u rekenen op de alle ondersteuning en begeleiding van ClicksFactory. Door te hosten op een dedicated server bent u gegarandeerd vrij om te doen en laten wat u wilt op de server binnen de geldende wetgeving natuurlijk.

Onbeperkt domeinnamen, email, filtering, antivirussoftware etc. installeren? (software-licenties niet inbegrepen) U kunt uw software geheel zelf kiezen.

Wij informeren je graag over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op.

Kosten van dedicated hosting: € 200 per maand.

Wil je meer informatie over alle extra’s en mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Natuurlijk kunnen we jouw bestaande website verhuizen naar onze servers, dan kan jij ook profiteren van onze service! Neem hiervoor contact met ons op.