Help! Mijn website is geblokkeerd omdat mijn website spam verstuurt

Help! Mijn website is geblokkeerd omdat mijn website spam verstuurt

Is je website geblokkeerd vanwege een spam-script?

Komen je mailtjes niet meer binnen bij je klanten?

Dag-in dag-uit zijn hackers (ervaren en onervaren) bezig om websites te kraken om zo geld te verdienen via het versturen van reclame voor viagra, andere medicatie, diensten en seks-advertenties. Dit heeft heel wat consequenties voor je email en je website. Zo kun je in de problemen komen bij microsoft, ze blokkeren uit voorzorg alle webmail via je domein en bijhorende server-ip. Dit is begrijpelijk, ze willen hun klanten beschermen.

Heb je weinig verstand van code en wil je je website redden? Schrik niet! Er zijn oplossingen voor. Doe geen onverstandige dingen en vraag om hulp van een expert voordat je je website vernielt of essentiële bestanden verwijdert. vraag geen de-blokkade aan als je niet zeker weet of het probleem is getackeld.

Je werk is mogelijk niet voor niets geweest. Er is een grote kans dat ik het voor je kan oplossen. Ik spoor de problemen op en verwijder schadelijke bestanden en scripts. Zorg dat je backups paraat hebt. Heb je dit niet, dan is er nog steeds hoop.

Probleem / oorzaak

  1. Het belangrijkste probleem is dat je website onvoldoende beveiligd is. Laat hier een expert naar kijken of je voldoende maatregelen hebt getroffen tegen hackers, malafide scripts en bots. Gebruik je een spamfilter op je email? Heb je een SSL voor je website zowel als op je email? (Dit verkleint ook de kans op clickjacking) Webmail DKIM-authenticatie? Antivirus? Scan op zwakke plekken in je CMS?
  2. Heb je goedkope hosting zonder beveiliging op serverniveau? Dan is je website erg kwetsbaar. Gebruikt uw host WordPress security advisor om een veilige basis te creëren voor uw website?

Oplossing

Clicksfactory biedt dit alles voor een klein prijsje zelfs al op de kleinste pakketten. Door gebruik te maken van moderne hostingsoftware met een simpele interface. Minimaliseer je kans op het verlies van je website.

Leg nu direct je domeinnaam vast!

Verhuizen? Neem dan even contact op via de email op info@clicksfactory.nl

Voor het kleinste pakket:

Basis hosting (lite)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *